dnes: čtvrtek 2. července Polední nabídky zítra: pátek 3. července
Štěpánská hovězí pečeně, 100 g, houskový knedlík125 Kč
Vepřové ledvinky dušené na cibulce, 150 g, rýže dušená99 Kč
Znojemský guláš, 100 g115 Kč
Nadívaný vepřový bok slaninou, dušené hlávkové zelí, 100 g115 Kč
Svíčková hovězí pečeně na smetaně, 100 g, houskové knedlíky, salát125 Kč
Vepřová plec dušená na houbách, 100 g, dušená rýže, salát105 Kč
Francouzské brambory, 300 g, salát125 Kč
Dušená slepice na paprice, 100 g, kolínka105 Kč
Cikánská hovězí pečeně, 100 g, dušená rýže115 Kč
Vepřové výpečky, dušené hlávkové zelí, 120 g, bramborové knedlíky99 Kč
Svíčková hovězí pečeně na smetaně, 100 g, houskové knedlíky115 Kč
Vepřová játra na cibulce, 150 g, rýže dušená99 Kč
Řízek z kuřecích prsou, 120 g, nové brambory139 Kč
Hovězí uzený jazyk s křenovou omáčkou, 100 g, houskové knedlíky115 Kč
Jelito s kysaným zelím a sťouchaným bramborem95 Kč
Čevabčiči, 125 g, nové brambory vařené ve slupce105 Kč
Caprese138 Kč
Conchiglie se sýrem mascarpone a tomaty138 Kč
Pizza maiale138 Kč
Fenyklová polévka48 Kč
Tagliatelle s artyčoky, rajčaty a česnekem118 Kč
Lasagne s lilkem, rajčaty a italskou klobásou128 Kč
Grilovaná vepřová panenka s rukolovým salátem, cherry rajčaty a bílým pečivem165 Kč
Záhorácký závitek, domácí houskové knedlíky145 Kč
Filet z lososa, špenát na másle, bramborový fondant195 Kč
Okurková polévka s koprem a zakysanou smetanou48 Kč
Grilovaný losos s pečeným květákem a „Beurre blanc“ omáčkou175 Kč
Tagliatelle s kachním prsem, rozmarýnem a šalotkou148 Kč
Ravioli di Magro plněné hráškem a ricottou s máslem a bylinkami148 Kč
Okurková polévka s koprem a zakysanou smetanou48 Kč
Grilovaný losos s pečeným květákem a „Beurre blanc“ omáčkou198 Kč
Tagliatelle s kachním prsem, rozmarýnem a šalotkou188 Kč
Ravioli di Magro plněné hráškem a ricottou s máslem a bylinkami175 Kč
Velká plec pečená na šalotkách s oreganem, s omáčkou z pečených paprik s rajčaty a s mléčnou bramborovou kaší178 Kč
zítra: pátek 3. července Polední nabídky dnes: čtvrtek 2. července
Vařený hovězí krk s koprovou omáčkou, 100 g, houskový knedlík115 Kč
Vepřová játra na cibulce, 150 g, dušená rýže99 Kč
Kuře a la bažant, 250 g, dušená rýže135 Kč
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, 300 g125 Kč
Vepřová líčka na hrášku, 120 g, dušená rýže, salát119 Kč
Pečené kuřecí stehno, 200 g, bramborová kaše, salát115 Kč
Čevabčiči, 125 g, nové brambory, salaát105 Kč
Rajská hovězí pečeně, 100 g, kolínka125 Kč
Segedínský guláš, 100 g, houskové knedlíky115 Kč
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, 300 g125 Kč
Hovězí dušené na houbách, 100 g, rýže dušená115 Kč
Domácí sekaná, 120 g, bramborová kaše105 Kč
Řízek z vepřové kýty, 120 g, nové brambory139 Kč
Bruschetta s tomaty a ančovičkou138 Kč
Tagliatelle s janovským ragú138 Kč
Pizza alla pizzaiolo138 Kč
Hrášková polévka s opečenou slaninou48 Kč
Rigatoni all arrabbiata115 Kč
Tagliatelle se srnčím ragů135 Kč
Krůtí prso v krustě z bílého chleba, bylinek a chilli papriček s bramborovým pyré s parmazanem165 Kč
Vepřové rizoto, strouhaný sýr, kyselé okurky145 Kč
Hovězí Stroganoff, domácí hranolky195 Kč
Gazpacho48 Kč
Vepřová panenka, šťouchané brambory a dušený špenát155 Kč
Spaghetti s hráškem a šunkou138 Kč
Lasagne se špenátem a houbami148 Kč
Gazpacho48 Kč
Pečené žebro na víně s gratinovanými brambory a špenátem198 Kč
Spaghetti se sýrem taleggio168 Kč
Lasagne s lososem185 Kč
EN
Polední nabídky
Polední nabídky English Praha Plzeň

Vychutnejte si pečlivě ošetřené pivo a čerstvě navařené domácí jídlo. Pivo u nás putuje co nejkratšími trubkami rovnou do půllitru a zůstává čerstvé až do posledního loku. Kuchaři vaří českou klasiku bez umělých dochucovadel a polotovarů, vše je z čerstvých surovin od místních dodavatelů.

Lokál
U Zavadilů

K Verneráku 70/1
148 00 Praha 4
T 244 467 448
uzavadilu@ambi.cz
Free WIFI

Restaurace má oddělenou kuřáckou a nekuřáckou část. 

Zobrazit na mapě
Otevírací doba
po - pá 11.00 - 00.00
so 11.00 - 00.00
ne 11.00 - 22.00

Vychutnejte si pečlivě ošetřené pivo a čerstvě navařené domácí jídlo. Pivo u nás putuje co nejkratšími trubkami rovnou do půllitru a zůstává čerstvé až do posledního loku. Kuchaři vaří českou klasiku bez umělých dochucovadel a polotovarů, vše je z čerstvých surovin od místních dodavatelů.