dnes: neděle 29. května Polední nabídky zítra: pondělí 30. května
Polévka z divoké brokolice85 Kč
Tagliatelle s chřestem a Pražskou šunkou198 Kč
Grilovaná chobotnice s paprikovým pyré a chlebovými krutony235 Kč
Entrecôte (400g) na toskánském olivovém oleji s grilovanou zeleninou a gratinované brambory745 Kč
Hrášková polévka s krutony a slaninou55 Kč
Tomatová polévka s noky a mascarpone58 Kč
Zelený chřest, zastřené vejce, chlebová drobenka155 Kč
Grilovaný pupek s divokou brokolicí a brambory248 Kč
zítra: pondělí 30. května Polední nabídky dnes: neděle 29. května
Znojemská hovězí pečeně, 100 g, houskové knedlíky125 Kč
Hovězí dušené na houbách, 100 g, dušená rýže115 Kč
Hamburská pečeně, 100 g, houskové knedlíky115 Kč
Zapečené šunkofleky, 300 g115 Kč
Hovězí na česneku, špenát, 100 g, bramborové knedlíky, kompot125 Kč
Vepřová plec dušená na kmíně, 100 g, kolínka, kompot99 Kč
Domácí sekaná, 120 g, bramborová kaše, kompot105 Kč
Hovězí na česneku, špenát, 100 g, bramborové knedlíky, mrkvový salát125 Kč
Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, 300 g, kysané zelí, mrkvový salát129 Kč
Řízek z krkovičky, 120 g, bramborová kaše, mrkvový salát139 Kč
Vařený hovězí krk s koprovou omáčkou, 100 g, houskové knedlíky115 Kč
Vepřové výpečky, kysané zelí, 120 g, bramborové knedlíky99 Kč
Řízek z krůtích prsou smažený na másle, 120 g, bramborová kaše139 Kč
Hrachová kaše, uzený hovězí jazyk, kyselé okurky145 Kč
Vařený chřest na másle, holandská omáčka, nové brambory195 Kč
EN
Polední nabídky
Polední nabídky English Praha Plzeň Brno

Vychutnejte si pečlivě ošetřené pivo a čerstvě navařené domácí jídlo. Pivo u nás putuje co nejkratšími trubkami rovnou do půllitru a zůstává čerstvé až do posledního loku. Kuchaři vaří českou klasiku bez umělých dochucovadel a polotovarů, vše je z čerstvých surovin od místních dodavatelů.

Lokál
U Zavadilů

K Verneráku 70/1
148 00 Praha 4
T 244 467 448
uzavadilu@ambi.cz
Free WIFI

Nekuřácká restaurace

Zobrazit na mapě
Otevírací doba
po-pá 11.00-24.00
so 11.00-24.00
ne 11.00-22.00

Vychutnejte si pečlivě ošetřené pivo a čerstvě navařené domácí jídlo. Pivo u nás putuje co nejkratšími trubkami rovnou do půllitru a zůstává čerstvé až do posledního loku. Kuchaři vaří českou klasiku bez umělých dochucovadel a polotovarů, vše je z čerstvých surovin od místních dodavatelů.