dnes: pondělí 2. května Polední nabídky zítra: úterý 3. května
Hamburská pečeně, 100 g, houskové knedlíky115 Kč
Hovězí roštěná na houbách, dušená rýže149 Kč
Sekaná svíčková, 120 g, houskové knedlíky105 Kč
Hovězí dušené na pepři, 100 g, kolínka105 Kč
Hovězí na česneku, špenát, 100 g, šťouchané brambory s cibulkou, kompot125 Kč
Hamburská pečeně, 100 g, houskové knedlíky, kompot115 Kč
Jitrnice, kysané zelí a vařený brambor, kompot125 Kč
Přírodní hovězí pečeně, 100 g, dušená rýže, mrkvový salát119 Kč
Pečená vepřová krkovička, špenát, 100 g, bramborové knedlíky, mrkvový salát115 Kč
Řízek z vepřové kotlety, 120 g, bramborová kaše, mrkvový salát139 Kč
Vařený hovězí krk se žampionovou omáčkou, 100 g, houskové knedlíky125 Kč
Vařený uzený bok, špenát, 100 g, bramborové knedlíky115 Kč
Domácí sekaná, 120 g, bramborová kaše105 Kč
Vařený hovězí krk s koprovou omáčkou, 100 g, houskové knedlíky115 Kč
Moravský vrabec, dušené hlávkové zelí, 120 g, bramborové knedlíky105 Kč
Řízek z krůtích prsou smažený na másle, 120 g, bramborová kaše139 Kč
Minestrone pomodoro se sýrem pecorino69 Kč
Pizza margherita provola138 Kč
Spaghetti aglio olio rucola138 Kč
Karotková polévka se špenátovými krutony48 Kč
Spaghetti s mušlemi na víně, česnekem a rajčaty125 Kč
Tagliatelle s chřestem a Pražskou šunkou138 Kč
Vepřová pečeně s hříbkovou omáčkou, špenátem a máslovými brambory175 Kč
Uzená krkovice, hrachová kaše, kyselé okurky145 Kč
Krůtí steak na grilu, pepřová omáčka, nakládaná cuketa, čerstvé pečivo195 Kč
Porková polévka s pecorinovými krutony55 Kč
Zelený chřest s holandskou omáčkou a pošírovaným vejcem148 Kč
Vepřová panenka, fazolové lusky, bílý chřest, grenaile195 Kč
Lasagne s jehněčím ragú175 Kč
Květákovo porková polévka s bylinkovými krutony58 Kč
Zelený chřest, zastřené vejce, chlebová drobenka155 Kč
Kuřecí prsa, kroupy, medvědí česnek, crème fraîche188 Kč
Lasagne s neapolským ragú188 Kč
Ragú z krku dušené se sušenými hřiby a žampiony, s mléčnou bramborovou kaší178 Kč
zítra: úterý 3. května Polední nabídky dnes: pondělí 2. května
Cikánská hovězí pečeně, 100 g, houskové knedlíky115 Kč
Hovězí srdce na slanině, 150 g, dušená rýže99 Kč
Vepřová líčka na hrášku, 120 g, bramborová kaše119 Kč
Plněný paprikový lusk, 100 g, dušená rýže125 Kč
Telecí krk dušený na bílém pepři, 100 g, brambory vařené, m. m., okurkový salát115 Kč
Hovězí hrudí na česneku, špenát, 100 g, bramborové knedlíky, okurkový salát125 Kč
Přírodní mletý řízek, 120 g, bramborová kaše, okurkový salát105 Kč
Hovězí hrudí na česneku, špenát, 100 g, bramborové knedlíky125 Kč
Hovězí srdce na slanině, 150 g, dušená rýže99 Kč
Plněný paprikový lusk, rajská 100 g, houskové knedlíky125 Kč
Minestrone mezzaluni (0,2 l)69 Kč
Pizza bianca e pollo138 Kč
Spaghetti se šalvějovým máslem138 Kč
Cuketový krém48 Kč
Tortelloni s omáčkou z rajčat „San Marzano“120 Kč
Rigatoni s italskou klobásou, rajčaty a parmezánem138 Kč
Pečené kuřecí stehno alla cacciatora s vařeným bramborem175 Kč
Domácí rigatoni all´amatriciana145 Kč
Grilovaná telecí játra, brokolice na másle, bramborové pyré195 Kč
Hrášková polévka s krutony a slaninou55 Kč
Zelený chřest s holandskou omáčkou a pošírovaným vejcem148 Kč
Mořský vlk na bylinkovém risottu, domácí drobenka188 Kč
Mezzalune plněné mozzarellou s hříbkovou omáčkou168 Kč
Polévka z medvědiho česneku58 Kč
Polníčkový salát s gorgonzolou a hruškou148 Kč
Filet z malého ořechu s pečenou zeleninou, pyré ze sladkých brambor265 Kč
Lasagne se špenátem a houbami188 Kč
EN
Polední nabídky
Polední nabídky English Praha Plzeň Brno

Vychutnejte si pečlivě ošetřené pivo a čerstvě navařené domácí jídlo. Pivo u nás putuje co nejkratšími trubkami rovnou do půllitru a zůstává čerstvé až do posledního loku. Kuchaři vaří českou klasiku bez umělých dochucovadel a polotovarů, vše je z čerstvých surovin od místních dodavatelů.

Lokál
U Zavadilů

K Verneráku 70/1
148 00 Praha 4
T 244 467 448
uzavadilu@ambi.cz
Free WIFI

Nekuřácká restaurace

Zobrazit na mapě
Otevírací doba
po-pá 11.00-24.00
so 11.00-24.00
ne 11.00-22.00

Vychutnejte si pečlivě ošetřené pivo a čerstvě navařené domácí jídlo. Pivo u nás putuje co nejkratšími trubkami rovnou do půllitru a zůstává čerstvé až do posledního loku. Kuchaři vaří českou klasiku bez umělých dochucovadel a polotovarů, vše je z čerstvých surovin od místních dodavatelů.